Home » Search results for "" - Page 2
Appelkruimeltaart gesneden 12 punten
Product

Onze ambachtelijk vervaardigde appeltaart is een echte klassieker en wordt gemaakt met biologische appels en molenbloem. Allergenen: Dit product wordt geproduceerd in een omgeving waarin noten worden verwerkt. De foto’s zijn indicatief en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bakkerij van eigen deeg - Carot cake - Worteltaart
Carrot Cake
Product

Taart gemaakt met stukjes wortel. Verrassend lekker van smaak. Gesneden in 12 stukken. Allergenen: Dit product wordt geproduceerd in een omgeving waarin noten worden verwerkt. De foto’s zijn indicatief en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Koekjes Mix 250gr.
Koekjes Mix (2 x 2)
Product

Wij hebben heerlijke mix samengesteld van onze dondersteentjes en Danny’s koekjes. Deze mix gaat per kilo. Allergenen:  De foto’s zijn indicatief en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bakkerij van eigen Deeg - gebak
Gebak assorti
Product

Assortiment van diverse losse gebakjes. Wordt door ons samengesteld van de op dat moment beschikbare gebakjes. Allergenen: Dit product wordt geproduceerd in een omgeving waarin noten worden verwerkt.

Bakkerij Van eigen deeg - Doos Goud in je hand
Goud in je hand (5x 24 st.)
Product

Ingrediënten

  • Vruchten 32% (gedroogde abrikozen, dadels, vijgen, rozijnen),
  • honing, zaden 14% (pompoenpitten, zonnebloempitten, sesamzaad),
  • granen 13% (boekweitvlokken, havervlokken, quinoavlokken),
  • noten 13% (walnoten, amandelen, cashewnoten, hazelnoten) en
  • gemalen kokos.

Verkoop/showdoos met 24 repen a 50 gram per stuk. 5 showdozen in 1 verpakkingsdoos.… Lees meer

Ons team
Pagina

Ons team in de bakkerij Momenteel werken onder andere de volgende enthousiaste medewerkers bij ons in de bakkerij:

Privacy reglement
Pagina

Privacy reglement voor bezoekers en klanten Privacy reglement voor Bezoekers Het “Privacy reglement voor Bezoekers” geldt voor iedereen die de website “bakkerijvaneigendeeg.nl” bezoekt (hierna genoemd “website bezoeker”). Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden … Lees meer

sbb leerbedrijf
Pagina

Erkend S-BB Leerbedrijf Bij het opleiden van jonge vakmensen spelen het onderwijs en het bedrijfsleven samen een belangrijke rol. MBO-studenten leren veel in de praktijk. Daarvoor zijn professionele stages en leerbanen nodig in een veilige omgeving van een erkend leerbedrijf … Lees meer

Hygiënecode
Pagina

Hygiënecode toegepast in de bakkerij De Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij 2008 is het voedselveiligheidssysteem voor bakkers. De Hygiënecode is gebaseerd op de Europese wetgeving. In deze Hygiënecode worden kritische stappen voor de bereiding van brood, banket en andere … Lees meer

1 2 3 4 5 7