Leren en werken naar vermogen

Ervaren bakkers begeleiden medewerkers

De bakkerij biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leer/werkplek. Natuurlijk kijken wij naar het waarom, maar veel meer kijken wij vooruit naar wat wel mogelijk en haalbaar is. Onder begeleiding van zes ervaren bakkers en een werkcoach wordt iedere medewerker geholpen, geleerd en geënthousiasmeerd om het maximale uit zijn eigen talenten te halen en daardoor zo zelfstandig mogelijk te werken en te leven. De bakkerij is een erkend leer/werkplek voor jonge bakkers in opleiding.

 

Bakkerij Van eigen Deeg - leren en werken naar vermogen - bakkersteam
bakkerij van eigen deeg - leren en werken naar eigen vermogen

Wil jij ook je talenten beproeven als bakker?

De bakkerij wil graag in contact komen met mensen die zich hierin herkennen en de bakkerij een heel leuke omgeving vinden om zich daar verder te ontwikkelen. Voor enthousiaste personen hebben wij altijd leerwerkplekken. Ben jij die enthousiaste persoon of ken jij iemand die op de bakkerij wil werken? Laat dan van je horen en stuur ons een e-mailtje met je motivatie. Je kunt gebruik maken van het formulier onderaan onze contact-pagina.

Siza, onze partner in zorg

Siza ondersteunt mensen met een beperking of chronische ziekte bij het organiseren van hun leven. Daarbij kijken we naar talenten en mogelijkheden. Zodat iedereen zijn ambitie waar kan maken. Bakkerij Van eigen deeg is leerwerkbedrijf dat onderdeel is van Siza.
Voor meer informatie over Siza kijk op: www.siza.nl